Μουσική χωρίς δικαιώματα – Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

 

Μπορώ να βρω διάσημα κομμάτια, χωρίς δικαιώματα;

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν στο Διαδίκτυο εκδόσεις μουσική χωρίς δικαιώματα τσαρτ χωρίς δικαιώματα δικαιωμάτων ή θεμάτων τηλεόρασης/ταινιών, αλλά απλώς δεν υπάρχουν. Σίγουρα μπορείτε να αδειοδοτήσετε διάσημα μουσικά κομμάτια, αλλά μπορεί να είναι δαπανηρό και χρονοβόρο.

Είναι καλής ποιότητας η δωρεάν μουσική;

Στο παρελθόν, οι στοκ μουσικές βιβλιοθήκες υπέφεραν από τη φήμη ότι ακούγονταν κάπως φτηνές, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πλέον. Ορισμένες βιβλιοθήκες περιέχουν τώρα εκπληκτική μουσική.

Θα πρέπει να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα του ήχου των κομματιών που θα κατεβάσετε. Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα εγγραφής είναι κρυστάλλινη και ότι τα MP3 δεν συμπιέζονται υπερβολικά, καθώς αυτό θα μειώσει την ευκρίνεια και τη διάτρηση του κομματιού σας. Προσέξτε επίσης τους παλιούς ήχους midi και τα “tinny” συνθεσάιζερ.

Είναι δυνατόν να κάνετε προεπισκόπηση ολόκληρου του κομματιού πριν το αγοράσετε;

Μερικές βιβλιοθήκες σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό και άλλες όχι. Συνήθως χρησιμοποιείται ένα ηχητικό υδατογράφημα, το οποίο είναι μια φωνή που ηχογραφείται στην κορυφή του κομματιού. Άλλες βιβλιοθήκες, μεταξύ των οποίων επιτρέπει στα μέλη να κατεβάζουν εκδόσεις MP3 υψηλής ποιότητας, χωρίς υδατογραφήματα, εάν στείλουν αίτημα μέσω email για ένα συγκεκριμένο κομμάτι.

Τι είναι το φύλλο υπόδειξης και πρέπει να το συμπληρώσω;

Ένα φύλλο υπόδειξης είναι μια λίστα της μουσικής που χρησιμοποιείται σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή κινηματογραφική ταινία που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, τον συνθέτη, τον εκδότη, το χρόνο και τον τύπο χρήσης.

Χρειάζεστε μόνο ένα φύλλο υπόδειξης εάν η παραγωγή σας πρόκειται να μεταδοθεί και αυτό δεν επιβαρύνει τον παραγωγό.

Μπορώ να βρω δωρεάν μουσική χωρίς δικαιώματα;

Ναι μπορείς. Συνήθως δίνονται για χρήση σε μη κερδοσκοπικές παραγωγές, ορισμένες δωρεάν μουσικές βιβλιοθήκες σάς επιτρέπουν να κατεβάζετε εντελώς δωρεάν υλικό. Το Smartassmusic διαθέτει μια δωρεάν ενότητα μουσικής χωρίς δικαιώματα, όπου μπορείτε να κατεβάσετε κομμάτια και βρόχους εντελώς δωρεάν.

Η δωρεάν μουσική ή η “Μουσική στοκ” είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για γρήγορη και νόμιμη πρόσβαση σε μουσική καλής ποιότητας.

Ο χρόνος που αφιερώνετε στη διερεύνηση μουσικών βιβλιοθηκών χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει μερικά μουσικά πετράδια και επίσης σε καλές τιμές.

Το SMARTassMusic διευθύνεται από μουσικούς και υπερηφανεύεται για την ποιότητα της μουσικής μας χωρίς δικαιώματα. Έχουμε γράψει για την τηλεόραση και τα μεγάλα τσαρτ και μόνο η καλύτερη υποβληθείσα δουλειά γίνεται αποδεκτή στη συλλογή μας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *